ЕКСКУРСІЯ ВИКЛАДАЧІВ ТА СТУДЕНТІВ КАФЕДРИ МАЕЕС НА ПІДПРИЄМСТВО «ПРЕСТИЖ-АВТО»

АвторMAEES

ЕКСКУРСІЯ ВИКЛАДАЧІВ ТА СТУДЕНТІВ КАФЕДРИ МАЕЕС НА ПІДПРИЄМСТВО «ПРЕСТИЖ-АВТО»

В грудні місяці 2022 року відбулася екскурсія викладачів та студентів спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» (напрям підготовки – електроустаткування та комп’ютерна діагностика транспортних засобів) на підприємство «Престиж-Авто».

Офіційний дилер Volkwagen ТОВ «Престиж-Авто» в Хмельницькій області працює на українському ринку в автомобільному бізнесі більше 15 років та впевнено займає одне з провідних місць на ринку автопослуг.

Компанія «Престиж-Авто» є офіційним дилером марки Volkswagen у Західному регіоні України та представляє на ринку України високоякісний продукт концерну Volkswagen AG. «Престиж-Авто» перший в Хмельницькому концептуальний автоцентр, який відповідає Європейським стандартам та вимогам, як щодо будівлі автосалону, так і щодо рівня технічного оснащення.

В шоу-румі компанії студенти та викладачі кафедри  мали змогу ознайомитися із новинками автомобільної продукції від концерну Volkswagen AG.

Автосалон «Престиж-Авто» це не лише шоу-руми з новими автомобілями, це і великий сервісний центр, обладнаний найновішою комп’ютерною діагностичною апаратурою та всіма необхідними сучасними підйомниками, рихтувально-малярним та мийним обладнанням.

Під час відвідування цеху з ремонту автомобілів студенти мали змогу ознайомитися із сучасним устаткування, що там використовується. Фахові працівники компанії, що пройшли багаторівневу підготовку не лише в Україні, а і за кордоном, продемонстрували гостям устаткування для проведення комп’ютерної діагностики транспортних засобів та програмне забезпечення, яке при цьому використовується.

В рихтувально-малярному цеху відвідувачі ознайомитися із устаткуванням та технологіями відновлення автомобіля.

Цикл робіт з нанесення і закріплення лакофарбового матеріалу на виріб завершується його висушуванням. Для цього необхідно забезпечити наявність ретельно очищеного, постійного і підігрітого до заданої температури повітря. Неякісне очищення повітряного потоку призводить до потрапляння на пофарбовану поверхню забруднених частинок і зниження якості робіт. Тому вкрай важливо, щоб сушка автомобіля після фарбування проводилася в спеціально призначеному для цього місці. Фінішне фарбування поверхні деталей, виробів, автомобілів відбувається в фарбувальних камерах. Незалежно від сфери застосування, фарбувально-сушильна камера влаштована за єдиним принципом. Для більшої ефективності в роботі комплексу об’єднані процеси фарбування і сушки. Як це відбувається на підприємстві студенти отримали інформацію від фахового спеціаліста. Їм було продемонстровано роботу сушильної камери з розміщеним автомобілем марки Volkwagen.

Студентам також продемонстрували роботу складу запасних частин та аксесуарів. Його правильно організована робота дає змогу ремонтувати автомобіль без затримок та додаткових затрат з боку клієнта та на високому рівні.

Фахівці фірми розповіли як працює відділ гарантійного та післягарантійного сервісу для проданих автомобілів.

На останок продемонстрували роботу підприємства під час відключення електроенергії з використанням дизельного генератора.

Про автора

MAEES administrator

Напишіть відгук