ПРОДОВЖУЄМО РОЗШИРЮВАТИ СПІВПРАЦЮ З ПАРТНЕРАМИ

АвторMAEES

ПРОДОВЖУЄМО РОЗШИРЮВАТИ СПІВПРАЦЮ З ПАРТНЕРАМИ

9 серпня 2022 року делегація кафедри машин і апаратів, електромеханічних та енергетичних систем Хмельницького національного університету у складі завідувача кафедри д.т.н., професора Олега Поліщука, к.т.н., доцента Павла Майдана та асистента Андрія Поліщука відвідали компанію «Енкон» м. Житомир (Україна).

Компанія «Енкон» Україна входить до складу міжнародної промислової групи «Енкон», яка реалізує проекти, надає рішення та впроваджує сучасні автоматизовані виробничі системи в сферах автоматизації, робототехніки та IT. 

Делегації кафедри машин і апаратів, електромеханічних та енергетичних систем було продемонстровано комплексну роботу компанії: від розробки концепції, підбору обладнання та розробки електричних проєктів, виготовлення шаф управління, системного програмного забезпечення до введення в експлуатацію на місці та забезпечення сервісної підтримки. Показано, як в дійсності відбувається впровадження PLC, систем візуалізації SCADA, систем DCS, приводів та вимірювань, мереж зв’язку тощо. Продемонстровано роботу обладнання  в галузі автоматизації, інформаційних технологій та робототехніки.

Викладачі мали змогу попрацювати з промисловими зразками різноманітного автоматизованого та роботизованого устаткування.

Інженери компанії продемонстрували навчальні стенди з безпечної автоматизації машин і виробничих ліній компанії Pilz. Компанія Pilz – лідер в галузі Safety технологій автоматизації, яка пропонує широкий спектр технічних рішень та продуктів для безпечної автоматизації виробничих процесів, і конкурує на рівних з провідними постачальниками продукції в галузі автоматизації.

Під час зустрічі обговорено питання подальшого розширення двохсторонньої співпраці в рамках розвитку навчальних програм з автоматизації, робототехніки та безпеки машин.

Про автора

MAEES administrator

Напишіть відгук