ВІТАЄМО ЗІ ЗДОБУТТЯМ ПРИЗОВИХ МІСЦЬ НА ЧЕМПІОНАТІ СВІТУ!

АвторMAEES

ВІТАЄМО ЗІ ЗДОБУТТЯМ ПРИЗОВИХ МІСЦЬ НА ЧЕМПІОНАТІ СВІТУ!

15-18 листопада 2021 року у м.Харків відбувся Чемпіонат світу з панкратіону.

Панкратіон – один  з захоплюючих і найпопулярніших видів спорту  серед молодого покоління. Це дуже древній  вид спорту, який служив головним засобом  фізичного виховання молоді. В  боротьбі загартовували тіло і силу духу древні спартанці.

Тепер вільна боротьба є спортивною формою єдиноборства, при якій дії спортсменів обмежені офіційними правилами змагань і контролюються суддями. При цьому борці змагаються не тільки в силі і витривалості, спритності й швидкості дій, в хитрості і кмітливості, в прояві вольових і моральних якостей, але й прагнуть перемогти один одного до закінчення  установленого правилами змагань терміну сутички.

Одним із спортсменів, які представляли Хмельницьку область на Чемпіонаті світу з панкратіону був студент другого курсу кафедри машин і апаратів, електромеханічних та енергетичних систем Хмельницького національного університету Денис Кравчук.

Для Дениса це був дебют на світовій арені. Він гідно представив нашу область на Чемпіонаті світу, здобувши дві медалі:

срібну у розділі «traditional»

бронзову у розділі «full».

Отримані нагороди поповнили скарбничку збірної України з панкратіону, що дало змогу їй посісти перше місце, випередивши Казахстан та Російську Федерацію та стати абсолютним чемпіоном світу в командному заліку.

Вітаємо Дениса з визначною подією у його житті та зичимо йому наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів і перемог!

Зав. кафедри машин і апаратів,
електромеханічних та
енергетичних систем ХНУ
Олег Поліщук

Про автора

MAEES administrator

Напишіть відгук