Польська делегація Природничо-Технологічного університету м. Бидгощ (Польща) в стінах кафедри машин та апаратів

АвторMAEES

Польська делегація Природничо-Технологічного університету м. Бидгощ (Польща) в стінах кафедри машин та апаратів

В період з 20 по 24 вересня 2016 року в рамках відзначення Дня міста в Хмельницькому відбулася четверта осіння українська сесія міжнародного фестивалю «Синтеза мистецтв».

 «Синтеза мистецтв» – це польсько-український проект, який, поєднавши творчість різних поколінь, демонструє цікаві ідеї в мистецтві та дизайні. В рамках цього проекту також відбулася зустріч студентів і викладачів Технологічно-Природничого університету м. Бидгощ зі студентами та викладачами кафедри машин та апаратів, де дві сторони мали можливість послухати лекції, презентації, обмінятися досвідом в області механіки, мехатроніки, електромеханіки, відновлювальних джерел енергії тощо.

Доцент Францішек Бромберек із Природничо-Технологічного університету прочитав лекцію на тему: «Вибрані проблеми якості продукції»,

а магістр Вероніка Крушельницька, з кафедри відновлювальних джерел енергії, презентувала презентацію на тему: «Лабораторія інженерії відновлювальних джерел енергії Природничо-технологічного університету в м. Бидгощ».

Гості із Польщі відвідали лабораторії кафедри, де мали змогу ознайомитися із матеріально-технічною базою.

Зокрема відвідали лабораторії: відновлювальних джерел енергії,

мехатроніки та робототехніки,

механічних технологій та обладнання підприємств,

сучасних електроприводів,

електропобутової техніки, автоматизації виробничих процесів, електричних машин та електроприводу, науково-дослідної роботи викладачів та студентів, сучасний комп’ютерний клас.

Ознайомилися із особливостями підготовки студентів за спеціальностями кафедри, а саме: «Галузеве машинобудування», «Електроенергетика, електромеханіка та електротехніка». Обговорили освітньо-професійні програми «Машини і апарати легкої промисловості» та освітньо-наукову програму «Галузеве машинобудування» за різними кваліфікаційними рівнями. В ході зустрічі гості розповіли про дотичні освітні програми за якими проводиться підготовка студентів на механічному факультеті Технологічно-природничого університету в м.Бидгощ. Францішек Бромберек висловив свої побажання щодо поліпшення освітніх програм в розрізі міжнародної кредитної мобільності.

За інформацією

кафедри машин і апаратів

Про автора

MAEES administrator

Напишіть відгук